A new, near passive house, designed into a space between existing houses. The design enbodies sustainability and energy efficiency with its 'I' beam timber frame construction, cellulose insulation, heat recovery system, rainwater collection and natural materials. The interior is open throughout the ground floor, creating a dramatic living space for the owners, with carefully framed views to the surrounding gardens whilst maintaining privacy from surrounding properties.

 

A new, near passive house, designed into a space between existing houses. The design enbodies sustainability and energy efficiency with its 'I' beam timber frame construction, cellulose insulation, heat recovery system, rainwater collection and natural materials. The interior is open throughout the ground floor, creating a dramatic living space for the owners, with carefully framed views to the surrounding gardens whilst maintaining privacy from surrounding properties.

 

 

003719-black-ink-grunge-stamp-textures-icon-arrows-triangle-solid-up 003666-black-ink-grunge-stamp-textures-icon-arrows-arrowhead2-right IMG_7384 IMG_7530 003719-black-ink-grunge-stamp-textures-icon-arrows-triangle-solid-up 003666-black-ink-grunge-stamp-textures-icon-arrows-arrowhead2-right IMG_7516 IMG_0684 L1070576 IMG_7416 IMG_7355 IMG_7550 IMG_7434 L1070577 IMG_7564 IMG_7402 IMG_7384 IMG_7489 IMG_7435 IMG_7539